Liity jäseneksi

Voit liittyä Suomen herpetologisen yhdistyksen jäseneksi täyttämällä lomakkeen tai lähettämällä sähköpostia jäsensihteerille.

Jäsenenä saat mm. seuraavat jäsenedut:

  • Herpetomania-lehden vuosikerran (digilehti, kolme numeroa).
  • Voit lukea myös lukea Herpetomanioita lehtiarkistossa. Jos liityit jäseneksi, niin käy rekisteröitymässä uudeksi käyttäjäksi.
  • Alennuksia tiettyjen eläinkauppojen tuotteista.
  • Mahdollisuuden osallistua yhdistyksen tapahtumiin, mm. kokouksiin ja retkiin. Kotimaan maastoretket ovat jäsenille ilmaisia, muille 5 e/hlö – ellei toisin mainita.


Jäsenmaksumme vuodelle 2024 ovat:

  • 25 e – Varsinaiset jäsenet (Herpetomania-lehden vuosikerta ja muut jäsenedut).
  • 10 e – Perhejäsenet (varsinaisen jäsenen kanssa samassa taloudessa asuvat).
  • 70 e – Kannatusjäsenet (Herpetomania-lehti, jäsenedut ja lisäksi nimi ja/tai yhteystiedot Herpetomania-lehden takakanteen).


Valitse liittymislomakkeella rooliksi joko varsinainen jäsen tai kannatusjäsen, sen mukaan kummaksi haluat liittyä. Pakolliset kentät on merkitty lomakkeelle punaisella värillä. Varmista, että sähköpostiosoitteesi tulee oikein. Lomakkeen lähettämisen jälkeen saat jäsenmaksun tiedot lomakkeella antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jäsenyytesi tulee voimaan, kun olet maksanut jäsenmaksun.

Huomaa, että jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun saakka. Jäsenyys jatkuu automaattisesti aina seuraavana vuonna, mikäli maksat alkuvuodesta sinulle lähetetyn uuden toimintakauden jäsenmaksun.

Jos haluat liittää jonkun perhejäseneksi, ota yhteyttä jäsensihteeriin sähköpostitse. Jäsensihteeri auttaa myös, jos jäseneksi liittymisessä tai rekisterijärjestelmän käytössä ilmenee ongelmia, tai haluat lisätietoja jostakin jäsenyyteen liittyvästä asiasta.

Yhdistyksemme käyttää Flo Apps Ltd. -yrityksen FloMembers-jäsenhallintaohjelmaa, mistä syystä lomake, sekä jäsenjärjestelmästä lähetetyt viestit käyttävät FloMembersin sähköpostiosoitteita (lähettäjänä esim. noreply@floapps.com).

Omat tiedot: päivitä myös itse osoite- yms. tietojasi. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt järjestelmän käyttäjäksi, pyydä aktivointilinkki jäsensihteeriltä sähköpostitse.

Yhdistyksellä on käytössä mobiilijäsenkortti, jonka linkki on lähetetty jäsenille sähköpostitse. Kun linkin avaa kännykässä, kortti avautuu nettiselaimeen. Kortin voi lisäksi tallentaa puhelimen aloitusnäytölle web appiksi. Useimmat kännyköiden selaimet osaavat avata web appit kokonäytön tilassa.

Kun kortin on kerran avannut mobiiliselaimessa, se on käytettävissä ilman nettiyhteyttä.

Jäsenkortti on voimassa aina toimintavuotta seuraavan tammikuun loppuun. Uuden toimintavuoden kortti lähetetään automaattisesti, kun jäsenen vuosittainen jäsenmaksulasku merkitään maksetuksi.

Yhdistyksestä eroaminen: Omien tietojen kautta jäsen voi myös jättää eronpyyntönsä yhdistyksestä, tämä onnistuu myös lähettämällä sähköpostia jäsensihteerille.


Rekisteriseloste (PDF)

Jäsenedut

Mikäli sinulla on tiedossa yhteistyökumppani, joka voisi tarjota etuja jäsenillemme, ota yhteyttä jäsensihteeriin.

Alennukset jäsennumeroa käyttämällä myymälässä ja verkkokaupassa.

Tropicals yhteistyökumppanuus:
https://tropicals.fi/

Jäsenille alennukset -10% kaikista tuotteista, paitsi terraariot ja
eläimet.

SEA LIFE Helsinki
www.visitsealife.com/helsinki/

Vuosikortti yksittäisen normaalihintaisen pääsylipun hintaan. Erityishintaisen vuosikortin voi ostaa vain paikan päältä SEA LIFEn lipunmyynnistä. Jäsenyys todistettava. Vuosikortilla on ilmainen sisäänpääsy kaikkiin Euroopan SEA LIFE-keskuksiin (poislukien London Aquarium sekä Legoland-akvaariot) 12 kuukautta ostopäivästä.

ReptileManiacs – verkkokauppa ja varasto Nokialla
https://www.reptilemaniacs.com

-10 % ruokahyönteisistä ja pakasteista
-5 % muista tuotteista, pois lukien lasiterraariot

The Snake Room, Sastamala
www.thesnakeroom.fi
Jaatsinkatu 21
38210 Sastamala

-5 % myymälässä olevat Monkfield -terraariot ja matelijoiden ruoat

Eläintarvike Muskettikoira, Oulu
https://www.facebook.com/muskettikoira

-15 % (normaalihinnoista) herppipuolen pientarvikkeet Valaisimet, lamput, lämpömatot, kaapelit, taustat, somisteet, lämpö, – ym. mittarit, ruokintapihdit ja muut pientarvikkeet.