käärme banneri

Liity jäseneksi

[ Jäsentietojen päivitys]

Voit liittyä Suomen herpetologisen yhdistyksen jäseneksi täyttämällä alla olevan lomakkeen tai lähettämällä sähköpostia jäsensihteerille jasensihteeri@herpetomania.fi.

Suomen herpetologisen yhdistyksen jäsenenä saat mm. seuraavat jäsenedut:

  • Herpetomania-lehden vuosikerran (digilehti, 4 numeroa).
  • Voit lukea myös Herpetomanian uusia ja vanhoja digilehtiä, joista löytyy valtavasti tietoa. Joten, jos liityit jäseneksi, niin käy rekisteröitymässä uudeksi käyttäjäksi.
  • Alennuksia tiettyjen eläinkauppojen tuotteista.
  • Mahdollisuuden osallistua yhdistyksen tapahtumiin, mm. kokouksiin ja retkiin. Kotimaan maastoretket ovat jäsenille ilmaisia, muille 5 e/hlö – ellei toisin mainita.


Jäsenmaksumme vuodelle 2023 ovat:

  • 25 e – Varsinaiset jäsenet (Herpetomania-lehden vuosikerta ja muut jäsenedut).
  • 10 e – Perhejäsenet (varsinaisen jäsenen kanssa samassa taloudessa asuvat).
  • 70 e – Kannatusjäsenet (Herpetomania-lehti, jäsenedut ja lisäksi nimi ja/tai yhteystiedot Herpetomania-lehden takakanteen).
  • 45 e – Pelkkä lehtitilaus/vuosikerta, ei jäsenyyttä.

Täytä alla oleva lomake huolellisesti liittyäksesi Suomen herpetologisen yhdistyksen jäseneksi. Valitse lomakkeella rooliksi joko varsinainen jäsen tai kannatusjäsen, sen mukaan kummaksi haluat liittyä. Pakolliset kentät on merkitty lomakkeelle punaisella värillä. Varmista, että sähköpostiosoitteesi tulee oikein. Lomakkeen lähettämisen jälkeen saat jäsenmaksun tiedot lomakkeella antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jäsenyytesi tulee voimaan kun olet maksanut jäsenmaksun.

Huomaa, että jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun saakka. Jäsenyys jatkuu automaattisesti aina seuraavana vuonna, mikäli maksat alkuvuodesta sinulle lähetetyn uuden toimintakauden jäsenmaksun.

Jos haluat liittää jonkun perhejäseneksi, ota yhteyttä jäsensihteeriin sähköpostitse. Jäsensihteeri auttaa myös jos jäseneksi liittymisessä tai rekisterijärjestelmän käytössä ilmenee ongelmia, tai haluat lisätietoja jostakin jäsenyyteen liittyvästä asiasta.

Yhdistyksemme käyttää Flo Apps Ltd. -yrityksen FloMembers-jäsenhallintaohjelmaa, mistä syystä alla oleva lomake, sekä jäsenjärjestelmästä lähetetyt viestit käyttävät FloMembersin sähköpostiosoitteita (lähettäjänä esim. noreply@floapps.com).

Yhdistyksen jäsenrekisteri löytyy osoitteesta www.flomembers.com/shy-ry. Järjestelmään pääset kirjautumaan sähköpostiosoitteellasi, päivittääksesi myös itse osoite- yms. tietojasi. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt järjestelmän käyttäjäksi, pyydä aktivointilinkki jäsensihteeriltä sähköpostitse.

Yhdistyksestä eroaminen
Jäsenrekisterijärjestelmän kautta jäsen voi myös jättää eronpyyntönsä yhdistyksestä, tämä onnistuu myös lähettämällä sähköpostia jäsensihteerille.

LIITTYMISLOMAKE

Rekisteriseloste (PDF)

Jäsenalennukset

Yhdistyksellä on käytössä mobiilijäsenkortti, jonka linkki on lähetetty jäsenille sähköpostitse. Kun linkin avaa mobiililaitteella, kortti avautuu verkkoselaimeen. Kortin voi lisäksi tallentaa puhelimen aloitusnäytölle web appiksi. Useimmat mobiiliselaimet osaavat avata web appit fullscreen-tilassa.

Kortti on responsiivinen, eli se mukautuu erikokoisille näytöille. Kun kortin on kerran avannut mobiiliselaimessa, se on käytettävissä myös ilman verkkoyhteyttä.

Jäsenkortti on voimassa aina toimintavuotta seuraavan tammikuun loppuun. Uuden toimintavuoden kortti lähetetään automaattisesti, kun jäsenen vuosittainen jäsenmaksulasku merkitään maksetuksi.

Jäsenkorttia näyttämällä voit todistaa jäsenyytesi yhdistyksen tapahtumissa ja saat myös etuja yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli sinulla on tiedossa yhteistyökumppani, joka voisi tarjota etujä jäsenillemme, laitathan viestiä jäsensihteerille (jasensihteeri@herpetomania.fi).

Suomen herpetologisen yhdistyksen jäsenet saavat jäsenalennusta seuraavissa liikkeissä:

Faunatar -myymälät
Yli 20 myymälää ympäri Suomea.
www.faunatar.fi

Faunattaren myymälöissä yhdistyksen jäsenet saavat 10 % alennuksen terraarioeläinten ruoista ja tarvikkeista. Alennus ei koske terraarioeläimiä eikä lasiterraarioita.

ReptileManiacs – verkkokauppa ja varasto Nokialla
https://www.reptilemaniacs.com

-10 % ruokahyönteisistä ja pakasteista
-5 % muista tuotteista poislukien lasiterraariot

Kalajuttu
Kyläkaupankauppakatu
63610 Tuuri
www.kalajuttu.fi

Kaikista matelijatarvikkeista ja -terraarioista -10 %.

Zoopet.fi

Enqvistinkatu 7
33400 Tampere
www.lemmikkijuttu.fi

Kaikista matelijatarvikkeista ja -terraarioista -10 %.

SEA LIFE Helsinki
Vuosikortti yksittäisen normaalihintaisen pääsylipun hintaan. Erityishintaisen vuosikortin voi ostaa vain paikan päältä SEA LIFEn lipunmyynnistä. Jäsenyys todistettava. Vuosikortilla on ilmainen sisäänpääsy kaikkiin Euroopan SEA LIFE -keskuksiin (poislukien London Aquarium sekä Legoland -akvaariot) 12 kuukautta ostopäivästä.
www.visitsealife.com/helsinki

Eläintarvike Muskettikoira, Oulu
Haaransuontie 10
90240 Oulu
045 1315 177
https://www.facebook.com/muskettikoira
Herppipuolen pientarvikkeet -15 % (normaalihinnoista). Valaisimet, lamput, lämpömatot, kaapelit, taustat, somisteet, lämpö,- ym. mittarit, ruokintapihdit ja muut pientarvikeet.

The Snake Room, Sastamala
Jaatsinkatu 21
38210 Sastamala
www.thesnakeroom.fi

Myymälässä olevat Monkfield -terraariot ja matelijoiden ruoat –5 %

© Suomen herpetologinen yhdistys ry.