Tervetuloa Suomen herpetologisen yhdistyksen verkkokauppaan Herpetopuotiin.

Herpetopuodissa on nyt lehtien ja kirjojen lisäksi myynnissä myös vaatetavaraa, ja valikoimaa lisätään pitkin vuotta. Kaikki paidat, joissa on yhdistyksen vanha logo, myydään nyt poisheittohintaan uusien tuotteiden tieltä. Huomioithan näitä ostaessasi, että logon sijainti ja koko paidassa voi poiketa tuotekuvasta, paidoissa logo sijaitsee joko keskellä (isompi logo) tai olkapään tuntumassa (pienempi logo).

Herpetomanioiden tarkkoihin sisällysluetteloihin voit tutustua Aiemmat lehdet -sivulla. Klikkaa lehden kansikuvaa…

Kaikkien tuotteiden tuotto käytetään lyhentämättömänä yhdistyksen hyväksi.

Tiettyjen tuotteiden tuotto voi mennä tarkemmin kohdennettuun kohteeseen yhdistyksen parissa, kuten esimerkiksi HeKo-ringin tukemiseen. Nämä on mainittu erikseen tuotekohtaisesti.

Tilaukset tehdään Herpetopuodin Holvi-sovelluksessa valitsemalla halutut tuotteet ostoskoriin. Vaihtoehtona on myös säästää postikuluissa ja valita nouto toimitilalta seuraavan jäsenkokouksen yhteydessä. Varauduthan tällöin siihen, että joudut odottamaan tuotteita kauemmin kuin postitse lähetettäessä. Ongelmatapauksissa voit ottaa yhteyttä puotipuksuun sähköpostitse herpetopuoti@herpetomania.fi.

Lehdet toimitetaan yhtenä tai useampana kirjepostituksena. Muut tuotteet, kuten kirjat ja vaatteet, lähetetään ärräpakettina tai matkahuollon lähetyksenä, jonka voi noutaa lähimmästä R-kioskista.

Toimituskulut Suomessa 7,00 e/tilaus
Nouto toimitilalta jäsenkokouksen yhteydessä 0,00 e.

Mikäli haluat tehdä tilauksen ulkomaille, otathan yhteyttä herpetopuoti@herpetomania.fi postikulujen määrittelemiseksi.

Tilaukset maksetaan välittömästi suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeiden avulla. Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Holvi Payment Services Ltd (y-tunnus 2193756-4) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Tilaus- ja maksuvahvistus lähetetään ostajan antamaan sähköpostiin niiden onnistuttua.

Tilaukset toimitetaan postin välityksellä tilaajan antamaan postiosoitteeseen. Tilauksia postitetaan noin kahdesti kuussa, toimituksesta tulee erillinen viesti sähköpostiin.

Luethan tarkasti toimitusehdot. (PDF)

Kaikki puotiin liittyvät kyselyt osoitteeseen: herpetopuoti@herpetomania.fi