Tervetuloa Suomen herpetologisen yhdistyksen verkkokauppaan Herpetopuotiin.

Herpetopuodissa on nyt lehtien ja kirjojen lisäksi myynnissä myös vaatetavaraa, ja valikoimaa lisätään pitkin vuotta. Kaikki paidat, joissa on yhdistyksen vanha logo, myydään nyt poisheittohintaan uusien tuotteiden tieltä. Huomioithan näitä ostaessasi, että logon sijainti ja koko paidassa voi poiketa tuotekuvasta, paidoissa logo sijaitsee joko keskellä (isompi logo) tai olkapään tuntumassa (pienempi logo).

Herpetomanioiden tarkkoihin sisällysluetteloihin voit tutustua Aiemmat lehdet -sivulla. Klikkaa lehden kansikuvaa…

Yhdistyksen juhlavuoden kunniaksi 20 % alennus jäsenille kaikista Herpetopuodin vanhan varaston tuotteista (vanhan logon paidat, Älä tapa-paidat sekä kirjat ja lehdet) koko vuoden. Alennus koskee myös poisheittohintaan hinnoiteltuja vaatteita, mutta ei toimituskuluja. Alennuskoodi lähetetään jäsenmaksun maksaneille sähköpostitse, kunhan jäsenrekisterissä on tiedossa toimiva sähköpostiosoite. Jos et ole saanut koodia, pyydä sitä sähköpostitse jäsensihteeriltä (jasensihteeri@herpetomania.fi).

Kaikkien tuotteiden tuotto käytetään lyhentämättömänä yhdistyksen hyväksi.

Tiettyjen tuotteiden tuotto voi mennä tarkemmin kohdennettuun kohteeseen yhdistyksen parissa, kuten esimerkiksi HeKo-ringin tukemiseen. Nämä on mainittu erikseen tuotekohtaisesti.

Tilaukset tehdään Herpetopuodin Holvi-sovelluksessa valitsemalla halutut tuotteet ostoskoriin. Muistathan lisätä ostoskoriisi myös riittävästi toimituskuluja, tuotteet lähetetään, kun riittävät postituskulut on maksettu. Vaihtoehtona on myös säästää postikuluissa ja valita nouto toimitilalta seuraavan jäsenkokouksen yhteydessä. Varauduthan tällöin siihen, että joudut odottamaan tuotteita kauemmin kuin postitse lähetettäessä. Ongelmatapauksissa voit ottaa yhteyttä puotipuksuun sähköpostitse herpetopuoti@herpetomania.fi.

Lehdet toimitetaan yhtenä tai useampana kirjepostituksena. Muut tuotteet, kuten kirjat ja vaatteet, lähetetään ärräpakettina tai matkahuollon lähetyksenä, jonka voi noutaa lähimmästä R-kioskista.

Toimituskulut Suomessa ovat seuraavat:
1-5 lehteä tai kirja 3,50 e (kirjepostitus)
6 lehteä tai enemmän 7,00 e (2 x kirjepostitus)

Muut tuotteet 7,00 e (Ärräpaketti, noudetaan R-kioskilta).

Nouto toimitilalta jäsenkokouksen yhteydessä 0,00 e.

Mikäli haluat tehdä tilauksen ulkomaille, otathan yhteyttä herpetopuoti@herpetomania.fi postikulujen määrittelemiseksi.

Tilaukset maksetaan välittömästi suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeiden avulla. Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Holvi Payment Services Ltd (y-tunnus 2193756-4) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Tilaus- ja maksuvahvistus lähetetään ostajan antamaan sähköpostiin niiden onnistuttua.

Tilaukset toimitetaan postin välityksellä tilaajan antamaan postiosoitteeseen. Tilauksia postitetaan noin kahdesti kuussa, toimituksesta tulee erillinen viesti sähköpostiin.

Luethan tarkasti toimitusehdot. (PDF)

Kaikki puotiin liittyvät kyselyt osoitteeseen: herpetopuoti@herpetomania.fi

Suomen herpetologinen yhdistys