[ Yhdistys | Yhteystiedot | Säännöt | Jäsenyys | Toimitila | Tapahtumat | Kirjasto ]

Alueellinen toiminta

Alueelliset yhdyshenkilöt auttavat alueensa jäseniä yhdistysasioissa, tiedottavat paikallisesti yhdistyksen toiminnasta sekä organisoivat paikallista toimintaa ja toimivat yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa.

Nyt alueellisia yhdyshenkilöitä tarvitaan ympäri Suomea. Vaatimuksena on yhdistyksen jäsenyys ja täysi-ikäisyys, halu toimia alueellisena yhdyshenkilönä, innostusta järjestää alueellisia tapaamisia tai luontoretkiä (vaikka vain yksikin vuodessa) tai vaikkapa organisoida alueeltaan yhteismatkoja yhdistyksen tapahtumiin.

Alueellisille yhdyshenkilöille ei makseta tehtävästä palkkaa, mutta sen sijaan tiedossa on mahtavia kokemuksia, mainetta ja kunniaa. Tehtävään on luvassa yhdistyksen hallituksen tukea mm. tietoa yhdyshenkilönä toimimisesta ja apua kokousten järjestämiseksi. Lisäksi kerran vuodessa yhdistys tarjoaa matkan Helsinkiin ja kutsuu yhdyshenkilöt ideoimaan toimintaa ja tutustumaan toisiin yhdyshenkilöihin, hallituksen jäseniin sekä yhdistyksen toimitilaan kirjastoineen.

Jos kiinnostuit, laita sähköpostia jäsensihteerille, kerro itsestäsi ja kysele tarkemmin!

jasensihteeri@herpetomania.fi

Oulu