Ladataan Tapahtumat
Etsi Tapahtumat

Navigointinäkymä

Menneet Tapahtumat

Tapahtumat listamuotoinen navigointivalikko

marraskuu 2017

Norrköpingin herppisymposiumi pe 3.11. – ma 6.11.

3.11. klo 19:50 - 6.11. klo 10:10

legendaarinen Norri eli Norrköpingin kaksipäiväinen (la ja su) herppisymposiumi. Järjestäjänä Tropikföreningen Alba. Osallistumme tähän yhdistyksenä, joten hyödynnämme sekä yhdistysalennuksen että HelaBilen-alennukset osallistumismaksuissa. Riemukas laivamatka perjantai-iltana (klo 19.50) Turusta Tukholmaan ja sieltä autokunnittain Norrköpingiin. Loistavat luennot (englanniksi, osa ruotsiksi) sekä kiehtovat edulliset pikku herppimarkkinat, joihin me kongressiin osallistuvat pääsemme jo ennen yleisöryntäystä. Juhlaillallinen ja sen päälle eloisa baari-ilta naapurimaan herpetomaanien kanssa. Yöpyminen Best Western Princess Hotellissa. Lähtö sunnuntaina Tukholmasta, paluu maanantaiaamuna (klo 10.10) Helsinkiin.

Lue lisää »

Tutustu eläinten saareen

25.11. klo 12:00 - 16:00
Korkeasaaren eläintarha, Mustikkamaanpolku 12
Helsinki, 00099
+ Google Map

Opastettu tutustuminen Korkeasaareen ja erityisesti Africasia- ja Amazonia-talojen monimuotoisiin matelijoihin ja sammakkoeläimiin. Tämäkin retki on ollut aina erittäin suosittu. Älä vain jätä väliin! Eväät, perheet ja kaverit mukaan! Tapaamme klo 11.45 portilla. Mattimyöhäiset pääsevät vielä mukaan klo 12.00 sillan toisessa päässä infopisteellä. Korkeasaaren normaali pääsymaksu. Opastus herpetologisen yhdistyksen jäsenille maksuton.

Lue lisää »
joulukuu 2017

Pikkujoulu

2.12. klo 17:00
SHYn toimitila, Laajasuontie 19
Helsinki,
+ Google Map

Luvassa mukaansatempaavaa herpetohenkistä ohjelmaa ja iloista juttuseuraa.

Lue lisää »
+ Export Events

[ Yhdistys | Herpetomania-lehti ]

Voit ilmoittaa uudesta tapahtumasta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tapahtumat@herpetomania.fi. Ilmoita viestissä seuraavat tiedot: Tapahtuman ilmoittaja: nimi, sähköpostiosoite. Tapahtuman tiedot: järjestäjä, puhelin, internetosoite, koko päivän tapahtuma? Aloituspäivä ja -aika, lopetuspäivä ja -aika, tapahtumapaikan nimi, osoite, kaupunki, maa, postinumero, hinnat ja mahdolliset lisätiedot.