Paimion retki lauantaina 21.8.

Retki siirretään helteitten takia Elokuun lopulle - hietasisiliskopoikasten bongailuajankohtaan.

Viikonlopun helteet vaikuttavat bongattaviin kuin bongailijoihinkin, siten ettei alueen lajistosta tulla näkemään kuin murto-osa, jos sitäkään, joten siirretään retki seuraavaan mielenkiintoiseen herppeilyajankohtaan.

Startti klo11.00 Paimion Hiekkahelmen parkkipaikalla – (Hiekkahelmen risteyksen osoite: Valtatie 591, Paimio).

Tutustutaan alueen laajaan herppikattaukseen, erikoisuuksiin ja Hiekkahelmen alueen maisemiin. Oppaina mm. Jarmo Saarikivi, Niko Selin. Kokoonnutaan parkkipaikalla harmaan Suzuki maastoauton ympärille. Sateen sattuessa varapäivät su 22.8 tai la 28.8.

Varaathan mukaasi paljon juotavaa, hyttyssuihkeita ja vaaleat vaatteet, sillä liikumme paahdealueella. Maasto on paikoin vaihtelevaa - hiekkaista, risukkoista, rinteistä, tasaista, kuivaa ja kosteaa - kumisaappaat ovat ehkäpä parhain ja suojaavin jalkinevaihtoehto. Retken kesto 2-4 h riippuen pitkälti säästä ja bongailuinnokkuudesta.

Retken jälkeen alueella voi evästellä ja käydä uimassa. Maastoretkille SHY:n jäsenet perheineen pääsevät ilmaiseksi ja muut 5euron osallistumismaksulla. Maksu paikanpäällä käteisellä tai MobilePaylla. Mikäli jäsenyyshakemus on vetämässä, hakemusmailia näyttämällä asia kunnossa.

Tulethan tapahtumaan terveenä.

KARTTA