EtusivuAjankohtaista › ENNAKKOVAROITUS – SHY 25 vuotta!

ENNAKKOVAROITUS – SHY 25 vuotta!

Hyvä jäsen,

Merkitse jo nyt kalenteriisi lauantai 25. maaliskuuta, sillä silloin järjestetään Suomen herpetologisen yhdistyksen SUURI 25-VUOTISJUHLAGAALA illallisineen. Haluamme mukaan juuri Sinut ja seuralaisesi!

Kyseessä on vuosituhannen spektaakkeli, kaikkien herpetohullujen kokoontumisryömijäiset, joita ei yksinkertaisesti voi jättää bongaamatta.

Tilaisuus järjestetään juhlavasti illallisten muodossa, mutta herpetomaanisen letkeällä meiningillä. Pirskeet pidetään siis lauantaina 25. maaliskuuta, ja tilaisuuteen aletaan myydä illalliskortteja 1–2 viikon sisällä tästä ilmoituksesta. Seuraavassa lisää herpeto-osviittaa sekä homma munankuoressa:

Tilaisuus: SHY:n Suuri 25-vuotisjuhlagaala.
Ajankohta: 25.3.2017 klo 17 lähtien.
Paikka: vielä nimeämätön ravintola Helsingissä.
Osallistuminen: Ennakkoon hankittavalla illalliskortilla, jonka hintaan tulee sisältymään ainakin runsaat ja maittavat pöperät (myös vegevaihtoehto tarjolla) sekä ratkiriemukas ohjelma.
Kenelle? Kaikille nykyisille, menneille ja tuleville jäsenille seuralaisineen.
Pukukoodi: Juhlapuku.
Ohjelmassa hyvän ruoan ja hauskan yhdessäolon lisäksi mm. rentoja estradiesityksiä, herpetohistorian havinaa, pähkähulluja leikkejä ja arpajaiset mahtavine palkintoineen. Ja tietenkin yllätyksiä plus muita herpetohullutuksia.

Lisätietoja saat kotisivuiltamme sekä Facebookista sitä mukaa kun asiat tarkentuvat.

TERVETULOA! Vuoden Herpetohässäkkä numero 1 on ovella.

Oletko valmis?

Herpetoterveisin,
Suomen herpetologisen yhdistyksen hallitus

Suomen herpetologinen yhdistys